ПрАТ "Київрибгосп"

Код за ЄДРПОУ: 21524641
Телефон: (044) 2852266, 2070340
e-mail: nina@dart.kiev.ua
Юридична адреса: м. Київ, вул. Промислова, 4
 
Дата розміщення: 28.11.2019

Річний звіт за 2018 рік

Звіт керівництва (звіт про управління): персональний склад наглядової ради

Прізвище, ім'я, по батькові Посада Незалежний член
1 2 3
Мельниченко Iрина ВiталiївнаГолова Наглядової радині
Опис:
Рiчнi загальнi збори акцiонерiв Товариства (Протокол вiд 27.04.2018 року) обрали Мельниченко Iрину Вiталiївну на посаду Члена Наглядової ради, а засiдання Наглядової ради (Протокол № 3 вiд 27.04.2018 р.) обрали її Головою Наглядової ради, згiдно Статуту Товариства. Мельниченко I.В. є представником акцiонера ТОВ "ЕТАЛОНIНВЕСТ ЛТД", яке володiє часткою у статутному капiталi у розмiрi 61,0099%. Рiшення прийнято у зв'язку iз необхiднiстю обрати Наглядову раду на новий строк. Особа не надала згоди на розкриття паспортних данних, акцiями Товариства не володiє, непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Cтрок, на який призначено особу: 3 роки. Iншi посади, якi обiймала ця особа протягом останнiх п'яти рокiв: фiнансовий директор ТОВ "ПРОМИСЛОВИЙ ХОЛДIНГ", Голова Наглядової ради ПрАТ "Київрибгосп".
Басараб Iван АндрiйовичЧлен Наглядової радині
Опис:
Рiчнi загальнi збори акцiонерiв Товариства (Протокол вiд 27.04.2018 року) обрали Басараба Iвана Андрiйовича на посаду Члена Наглядової ради. Басараб I.А. є представником акцiонера ТОВ "ЕТАЛОНIНВЕСТ ЛТД", яке володiє часткою у статутному капiталi у розмiрi 61,0099%. Рiшення прийнято у зв'язку iз необхiднiстю обрати Наглядову раду на новий строк. Особа не надала згоди на розкриття паспортних данних, акцiями Товариства не володiє, непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Cтрок, на який призначено особу: 3 роки. Iншi посади, якi обiймала ця особа протягом останнiх п'яти рокiв: Генеральний директор ТОВ "ЕТАЛОНIНВЕСТ ЛТД", Член Наглядової ради ПрАТ "Київрибгосп".
Небога Георгiй IвановичЧлен Наглядової радині
Опис:
Рiчнi загальнi збори акцiонерiв Товариства (Протокол вiд 27.04.2018 року) обрали Небогу Георгiя Iвановича на посаду Члена Наглядової ради. Рiшення прийнято у зв'язку iз необхiднiстю обрати Наглядову раду на новий строк. Особа володiє часткою у статутному капiталi у розмiрi 0,0098%. Особа не надала згоди на розкриття паспортних данних, акцiями Товариства не володiє, непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Cтрок, на який призначено особу: 3 роки. Iншi посади, якi обiймала ця особа протягом останнiх п'яти рокiв: заступник директора Державне пiдприємство "Техрибвод", Член Наглядової ради ПрАТ "Київрибгосп".
Романюк Олена ВасилiвнаЧлен Наглядової радині
Опис:
Рiчнi загальнi збори акцiонерiв Товариства (Протокол вiд 27.04.2018 року) обрали Романюк Олену Василiвну на посаду Члена Наглядової ради. Романюк О.В. є представником акцiонера ТОВ "ЕТАЛОНIНВЕСТ ЛТД", яке володiє часткою у статутному капiталi у розмiрi 61,0099%. Рiшення прийнято у зв'язку iз необхiднiстю обрати Наглядову раду на новий строк. Особа не надала згоди на розкриття паспортних данних, акцiями Товариства не володiє, непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Cтрок, на який призначено особу: 3 роки. Iншi посади, якi обiймала ця особа протягом останнiх п'яти рокiв: ТОВ "ЕКСКЛЮЗИВСЕРВIС ЛТД", бухгалтер.
Крамарев Геннадiй ВiталiйовичЧлен Наглядової радині
Опис:
Рiчнi загальнi збори акцiонерiв Товариства (Протокол вiд 27.04.2018 року) обрали Крамарева Геннадiя Вiталiйовича на посаду Члена Наглядової ради. Рiшення прийнято у зв'язку iз необхiднiстю обрати Наглядову раду на новий строк. Особа володiє часткою у статутному капiталi у розмiрi 0,00001%. Особа не надала згоди на розкриття паспортних данних, акцiями Товариства не володiє, непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Cтрок, на який призначено особу: 3 роки. Iншi посади, якi обiймала ця особа протягом останнiх п'яти рокiв: Голова правлiння-Генеральний директор ПАТ "Український нафтогазовий iнститут", Член Наглядової ради ПрАТ "Київрибгосп".