ПрАТ "Київрибгосп"

Код за ЄДРПОУ: 21524641
Телефон: (044) 2852266, 2070340
e-mail: nina@dart.kiev.ua
Юридична адреса: м. Київ, вул. Промислова, 4
 
Дата розміщення: 28.11.2019

Річний звіт за 2018 рік

Звіт керівництва (звіт про управління): інформація про виконавчий орган

Склад виконавчого органу Функціональні обов'язки
1 2
Голова Правлiння - Туровський Роман ВалентиновичРоботою правління керує Голова правління, який обирається наглядовою радою Товариства. 7.5.1. Голова правління має право: 1) скликати засідання правління, визначати їхній порядок денний та головувати на них; 2) розподіляти обов'язки між членами правління; 3) без довіреності діяти від імені Товариства та вчиняти від його імені юридичні дії в межах компетенції визначеної цим Статутом; 4) приймати рішення про укладення правочинів на суму що не перевищує 10% балансової вартості активів Товариства за даними останньої річної фінансової звітності Товариства; 5) розпоряджатися коштами та майном Товариства в межах, визначеним цим Статутом, рішеннями загальних зборів та наглядової ради; 6) відкривати рахунки у банківських установах; 7) підписувати довіреності, договори та інші документи від імені Товариства; 8) наймати та звільняти працівників Товариства, вживати до них заходи заохочення та накладати стягнення відповідно до чинного законодавства України, Статуту та внутрішніх документів Товариства; 9) видавати накази і давати розпорядження, обов'язкові для виконання всіма працівниками Товариства; 10) підписувати від імені правління колективний договір, зміни та доповнення до нього; 11) затверджувати штатний розклад. Повноваження Голови правління припиняються за рішенням наглядової ради.
Опис:
Протягом звітного періоду відбувались зміни на посаді: Геращенка Дмитра Федоровича звiльнено з посади Голови правлiння ПрАТ "КИЇВРИБГОСП" за власним бажанням 06.06.2018 року, наказ про припинення трудового договору №1к вiд 06.06.2018 року, протокол Засiдання Наглядової Ради ПрАТ "КИЇВРИБГОСП" №2/2018 вiд 06.06.2018 року. Туровського Романа Валентиновича призначено на посаду Голови правлiння ПрАТ "КИЇВРИБГОСП" з 07.06.2018 року, наказ про прийняття на роботу №2к вiд 06.06.2018 року, протокол Засiдання Наглядової Ради №2/2018 вiд 06.06.2018 року.
Заступник голови правління - Сiленко Валентина МихайлiвнаПерший заступник голови правління виконує функції голови правління у разі його відсутності або неможливості виконання головою правління своїх повноважень. При виконанні функцій голови правління перший заступник має право без довіреності здійснювати юридичні дії від імені Товариства в межах компетенції
Опис:
Протягом звітного періоду зміни на посаді не відбувались.
Член Правлiння - Лук'янчук Ольга Сергiївна1) організація скликання та проведення чергових та позачергових загальних зборів; 2) розробка та затвердження проектів річного бюджету, бізнес-планів, програм фінансово-господарської діяльності Товариства; 3) розробка та затвердження поточних фінансово-господарських планів і оперативних завдань Товариства та забезпечення їх реалізації. Затвердження планів роботи правління; 4) вирішення питань придбання або реалізації майна; 5) організація ведення бухгалтерського обліку та звітності Товариства. Складання та надання наглядовій раді квартальних та річних звітів Товариства та подання на розгляд загальних зборів акціонерів; 6) розробка пропозицій щодо умов оплати праці посадових осіб і робітників Товариства; 7) забезпечення проведення аудиторської перевірки діяльності Товариства; 8) укладення та виконання колективного договору. Питання, що належать до компетенції правління, можуть бути передані на одноосібний розгляд голови правління. Повноваження члена правління припиняються за рішенням наглядової ради. Підстави для припинення повноважень голови та членів правління встановлюється законодавством, статутом та договором із ним.
Опис:
Повноваження Члена Правлiння Товариства Лук'янчук Ольги Сергiївни припинено 27.04.2018 р. у зв'язку iз заявою про звiльнення з посади Члена Правлiння. Особа не надала згоди на розкриття паспортних данних. Акцiями Товариства не володiє. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Cтрок, протягом якого особа перебувала на посадi: з 28.04.2017 р. по 27.04.2018 р. Рiшення прийнято рiчними загальними зборами акцiонерiв Товариства, що вiдбулися 27.04.2018 (Протокол вiд 27.04.2018 р.).